top of page

Je lepší investovat do foto techniky nebo do svých dovedností?


V dnešním článku se dočtete, zda je lepší investovat do fotografické techniky a spoléhat na svůj talent nebo zda je vhodnější volbou získat nějaké nové znalosti a dovednosti. Ať už formou samostudia nebo návštěvou foto kurzu. Dočtete se také, jaké to je být účastníkem týdenního kurzu a jak dokáže pár dnů změnit váš pohled na focení.

I když jsem dříve žádný workshop neabsolvoval, z nějakého důvodu ve mně panovala určitá představa zbytečnosti vzdělávacích foto kurzů. Člověk má tak nějak představu, že vše podstatné už umí a zná, a tak je investice do nového krásného fotoaparátu "logickým" a navíc velmi lákavým krokem. Ono je přeci mnohem snazší utratit balík peněz, než se něco nového muset učit...

V dnešním článku se dozvíte, jak se můj pohled na věc změnil. Také bych chtěl odpovědět na otázku, zda je lepší investovat do techniky a spoléhat na svůj talent nebo zda je vhodnější volbou získat nějaké znalosti na foto kurzu. Dočtete se také, jak celý kurz, kterého jsem se zúčastnil, probíhal, co bylo jeho obsahem a jak dokáže pár dnů diametrálně změnit pohled na focení.

Celý článek ZDE


Archiv všech článků
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page